Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Fruitzuren / Glycolics

Fruitzuren zijn organische zuren die met name in fruit voorkomen. Ze zorgen voor een peeling van de opperhuid of van de bovenste lagen van de lederhuid. Hierdoor is de huid optimaal toegankelijk en dus veel beter in staat om de werkstoffen van alle Hannah producten op te kunnen nemen.

Fruitzuren zijn voor onze huidcellen hetzelfde als een fitnessstudio voor onze spiercellen. Een getrainde cel leeft veel langer en gezonder dan een verwaarloosde cel.

Fruitzuren stimuleren de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huid steviger wordt. Doordat de huid ook verweekt wordt  voorkomt het verstoppingen talgklieren en heeft dit tevens een gunstige invloed op acne. De fruitzuren zorgt  voor een verbetering van de doorbloeding, een versteviging van de haarvaatjes en het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur.

Fruitzuren kunnen worden toegepast bij een droge, door de zon beschadigde en gevoelige huid, bij pigmentatie en zijn zeer geschikt om toe te passen bij alle vormen van huidherstel.

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak