Volledige huidverzorging en huidverbetering!

H.I.F.U Ultherapy

HIFU-therapie

HIFU (High Intensity Focus Ultrasound) geeft je een facelift op een natuurlijke manier. Een behandeling voor een prachtig liftend resultaat! De behandeling is voor mensen die er wel strakker of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. De beste kandidaten voor de HIFU-behandeling zijn de mensen met vage kaak lijnen, neus-lipplooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Hoe werkt HIFU?

Bij HIFU-therapie worden via gerichte ultrageluidsgolven, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit alles zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Afhankelijk van de conditie van huid zijn er eventueel herhaalbehandelingen nodig. Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Voordeel van HIFU Ultherapie

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting. Ultherapie is hierbij de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmtediffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode.

Deze zones kunnen behandeld worden

  • kin / Kaaklijn
  • wenkbrauwen / oogleden
  • wangen en voorhoofd
  • kraaienpootjes / marionettenlijnen / rimpels
  • hals
  • decolleté

Contra-indicaties

HIFU Ultherapie is niet geschikt bij:

– injectables (jonger dan zes weken) – hart, lever en nierfalen

– tijdens zwangerschap – stollingsstoornissen

– pacemaker – immuunstoornissen

– hartritmestoornissen – open wonden

– acne – gebieden met implantaten

Maak een afspraak!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak