Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Hannah bindweefselmassage

De Hannah Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en kan verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding  kunnen o.a rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet instaat zijn om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Spectaculaire Resultaten

In navolging op de bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie. Deze therapie in de strijd tegen littekens, rimpels en volumeverlies van de huid. Brengt het volume van de huid weer terug naar de oorspronkelijke plaats door krachtige massages diep in het weefsel. Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect,vermindert rimpels en maakt littekens minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er, mits
goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van maar liefst 35 – 80%!

Geen ingrijpende operaties nodig!

De bindweefselmassage is toe te passen bij verschillende indicaties zoals bij een vale en vermoeiende huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij verschillende vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen wordt werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de Hannah producten vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat verbeteren en versnellen. Dankzij de Hannah Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak