Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Hannah Skin Analyzer

Elke behandeling begint met het meten van het vochtgehalte, vetgehalte en de pH waarde van je huid. Zo kun je ook zelf de vorderingen van je huid bijhouden. De behandeling en productadviezen worden op de nieuwe meting aangepast. Hierdoor sluiten de behandeling en de hannah-producten die je zelf thuis gebruikt steeds optimaal aan bij wat je huid op dit moment nodig heeft.

Vocht – Een vochtarme huid bindt geen lipiden(vetten) en kan hierdoor geen in vet oplosbare werkstoffen en vitaminen opnemen. De huidconditie zal dan ook niet verbeteren, ongeacht de hoeveelheid werkstoffen die een crème bevat.

Vet – De huid wordt door een natuurlijk vetfimpje beschermd tegen kou, zon, en uitdroging. Zonder dit vetfilmpje kunnen problemen ontstaan.

pH-waarde – De zuurgraad van de huid beschermt tegen bacteriën en schimmels. Als deze bescherming uit balans is, zal huidveroudering sneller gaan. Een te hoge pH-waarde kan vocht te kort en eczeem veroorzaken; een lage pH-waarde kan juist acne tot gevolg hebben of verergeren.

Maak een afspraak!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak