Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Julliet Armand

Intensievere behandelmogelijkheden voor Acne, pigmentvlekken en huidverjonging.

Hannah introduceert het Griekse merk Julliet Armand. De geavanceerde producten van Julliet Armand benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het werkt d.m.v maatwerk  behandelprotocollen en producten met maximale effectiviteit. Zij streven ernaar om mensen zichzelf goed te laten voelen in hun eigen huid, door de ware benodigdheden van de huid  te identificeren. Ontdekt hieronder welke behandeling bij jou past!

Acne Therapy:
Krijgt grip op Acne! Een efficiente en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. De uitgekiende samenwerking tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de porien en verbetering van de huidstructuur.

Resultaat: een rustige huid, fijnere porien en betere huidstructuur.

Aging Regulator Therapy:
Krijgt Grip Op Biologische Huidveroudering! Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidgeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Resultaat: een jeugdige huid met een fris en stralend uiterlijk.

Whitening Therapy:
Pak Overmatige Pigmentatie Effectief Aan! Bestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling. De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en egale teint. door hoge concentratie van geavencieerde ingredienten, waaronder vitamine C, Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd.

Resutaat: een stralende huid en egale teint

Office Treatment:
In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden.

Resultaat: een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

Apocalypsis Therapy Acne

Het Exfoliation protocol is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentatie, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden, het natuurlijke regeneratieproces van de huid te stimuleren en om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven. Het acneprotocol is juist specifiek ontwikkeld om acne te behandelen en de talgafscheiding en het glimmen van de huid te reguleren.

Apocalypsis Therapy Boost

Een chemische peeling is een dermatologische middel waarmee er geleidelijk een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoffen. Het is nu echter tijd om kennis te maken met phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke peeling kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing wordt ondersteund. Phytopeeling werd aanvankelijk door artsen gebruikt en bevat natuurlijke kruiden welke uit grote zoetwatermeren in Rusland en Canada komen. Het gebruikt van phytopeeling geeft de volgende resultaten:

  • Het stimuleert celvernieuwing en verwijdert gedegenereerde cellen, terwijl het ontstaan van oppervlakkige laesies en verkleuringen voorkomen.
  • De vitaliteit van de huid wordt geactiveerd en verkwikt. Onregelmatig weefsel wordt aangepakt, waarbij stevigheid, elasticiteit en de natuurlijke
  • glans van de huid worden hersteld.
  • Het zorgt ervoor dat de onregelmatige verhoorning van de huid wordt hersteld, waarbij de talgafscheiding wordt gereguleerd.
  • De doorbloeding wordt intensief gestimuleerd. Hierdoor wordt het cellulair metabolisme verbeterd, hetgeen resulteert in een verhoogde aanmaak van het collageen, elastine, fibronectine en hyaluronzuur.

Apocalypsis Therapy Exfoliation

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van krachtige zoetwatersponsen. Hiermee kan een zeer effectieve interventie bij rimpels, huidverkleuringen en littekens worden gerealiseerd. Deze behandeling stimuleert het natuurlijke regenactieproces van de huid en helpt om de huid haar jeugdige uiterlijk terug te geven.

Chronos Therapy

Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren. Het wordt direct geactiveerd wanneer de delicate natuurlijke balans van de huid wordt verstoord.

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak