Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Julliet Armand

Intensievere behandelmogelijkheden voor Acne, pigmentvlekken en huidverjonging.

Hannah introduceert het Griekse merk Julliet Armand. De geavanceerde producten van Julliet Armand benutten de kracht van de eigen huidcellen. Het werkt d.m.v maatwerk  behandelprotocollen en producten met maximale effectiviteit. Zij streven ernaar om mensen zichzelf goed te laten voelen in hun eigen huid, door de ware benodigdheden van de huid  te identificeren. Ontdekt hieronder welke behandeling bij jou past!

Acne Therapy:
Krijgt grip op Acne! Een efficiente en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. De uitgekiende samenwerking tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de porien en verbetering van de huidstructuur.

Resultaat: een rustige huid, fijnere porien en betere huidstructuur.

Aging Regulator Therapy:
Krijgt Grip Op Biologische Huidveroudering! Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidgeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Resultaat: een jeugdige huid met een fris en stralend uiterlijk.

Whitening Therapy:
Pak Overmatige Pigmentatie Effectief Aan! Bestrijd huidverkleuringen met deze effectieve behandeling. De zorgvuldig samengestelde combinatie van producten zorgt voor een stralende huid en egale teint. door hoge concentratie van geavencieerde ingredienten, waaronder vitamine C, Arbutin en Rumex, wordt pigmentatie doeltreffend bestreden. Op deze manier wordt de aanmaak van nieuw pigment gereduceerd.

Resutaat: een stralende huid en egale teint

Office Treatment:
In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden.

Resultaat: een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

 

 

 

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak