Volledige huidverzorging en huidverbetering!

Pedicure

Minder vanzelfsprekend, maar niet minder belangrijk is de verzorging van je voeten.
Hoewel dit lichaamsdeel het verst van ons af lijkt te staan blijkt het  een van de meest belangrijke functies te vervullen.

Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen, niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid. Behalve verkeerd schoeisel is dit te wijten aan slechte voetverzorging. Enerzijds logisch, zo vaak zie je je voeten immers niet, anderzijds jammer, omdat verwaarlozing gelijk staat aan ongemak, pijn en vermoeidheid.

Daarbij speelt ook hier uiterlijk een belangrijke rol. In sommige situaties, bijvoorbeeld met sporten, moet je in het openbaar met de voeten bloot. Meer dan een gaat dit gepaard met een bepaalde gene. In tegenstelling tot wat je bent, zien je voeten er voor een ander onverzorgd of onfris uit.
De verzorging die de voet thuis krijgt heeft ondanks je inspanningen niet het gewenste resultaat of maakt een klacht helaas alleen erger.

De basis behandelingen bij de pedicure bestaat uit het verwijderen van eelt, likdoorns en het op de juiste wijze knippen en frezen van uw teennagels. Ook het oplossen van nagelproblemen, zoals schimmelnagels of ingroeiende nagels. Maar ook het behandelen van andere pijnlijke plekken op de voeten.
Iedere behandeling wordt afgesloten met een heerlijke ontspannen voetmassage.

Maak een afspraak!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Volledige huidverzorging en huidverbetering! Maak een afspraak